Over Boekhouders-gids.be

Je vindt op boekhouders-gids.be een compleet overzicht van alle boekhouders in Vlaanderen. Op die manier vind je gemakkelijk een betrouwbare en betaalbare boekhouder én lees je handige recensies van eerdere klanten. Naast een overzicht van boekhouders vind je ook een handige gids aan artikelen en informatie. Zo weet jij alles wat je moet weten voor je belastingaangifte, de administratie als zzp’er of de salarisadministratie van je bedrijf.

Wij bieden jou een platform waarmee je gemakkelijk boekhouders vindt in je eigen omgeving: zo hoef je nooit ver te rijden en kun je buren en kennissen vragen om ervaringen! Daarnaast geven we je een duidelijke indicatie van de kosten, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. De offerte ontvang je gratis en zonder verdere verplichtingen. Boekhouders-gids.be maakt deel uit van een groot netwerk aan websites waarbij we jou helpen met het vinden van de beste boekhouders, advocaten, klussers en installateurs!

6500+ boekhouders


Meer dan 6500 bedrijven op Boekhouder-gids.be

50+ recensies


Meer dan 50 recensies door bezoekers over lokale boekhouders

18.371 offertes


Ruim 18.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesHoe werkt de offerteservice?

Ben je op zoek naar een boekhouder? Via onze gratis offerteservice vind je gemakkelijk een boekhoudkantoor bij jou in de regio. De offerteaanvraag werkt als volgt:

  • Stap 1: geef in het offerteformulier aan waar je naar op zoek bent. Wees zo specifiek mogelijk en vul het formulier volledig in.
  • Stap 2: je ontvangt hierna een gratis offerte van een boekhoudkantoor bij jou in de buurt. Kijk naar de prijs, voorwaarden en mogelijkheden.
  • Stap 3: profiteer zo van een scherpe prijs en bespaar op de kosten! Je aanvraag is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Gratis offerte aanvragen

Over ons

Boekhouders-gids.be werd in 2019 opgericht met als doel het koppelen van de klant aan de juiste boekhouder. Dit is gerealiseerd door alle boekhouders in Vlaanderen te bundelen in een handige bedrijvengids. Zo wordt niet alleen de online vindbaarheid van de betreffende boekhouders vergroot, maar vindt ook de website bezoeker gemakkelijk een betrouwbare boekhouder. Naast de schakel tussen klant en boekhouder, zijn wij ook een kennisplatform boordevol informatie over boekhouders, hun werkzaamheden en de kosten.

De informatie op Boekhouders-gids.be

De informatie op Boekhouders-gids.be is afkomstig uit eigen onderzoek en de samenwerking met diverse boekhouders in Vlaanderen. Op deze manier kunnen we al 10 jaar relevante, betrouwbare informatie bieden. We streven er voortdurend naar om deze informatie up-to-date te houden.

Naast de informatie vind je ook een overzicht van boekhouders uit Vlaanderen. Deze bedrijven worden handmatig geselecteerd en toegevoegd aan deze gids door ons serviceteam. Houd er rekening mee dat niet alle boekhouders in Vlaanderen zijn opgenomen in de gids. Ben jij een boekhouder en wil je je aanmelden? Dat kan via deze link!

De redactie

De redactie van Boekhouders-gids.be bestaat uit een team van vier tekstschrijvers, met elk minimaal vijf jaar ervaring in de boekhoudbranche. De redactie schrijft niet alleen de teksten, maar doen ook veel eigen onderzoek om informatie te vergaren. Ook is er contact met lokale boekhouders.


Onze missie

Het delen van kennis en informatie met de websitebezoeker


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over de boekhouding.

Transparante dienstverlening bij het vinden van een boekhouder.


De zoektocht naar een betrouwbare boekhouder eenvoudiger maken.

De online vindbaarheid van lokale bedrijven vergroten


De online vindbaarheid van lokale boekhoudkantoren vergroten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je nog andere vragen? Lees hieronder de mogelijkheden!

  • Ben je een bedrijf en heb je een vraag? Misschien is deze al beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina.
  • Het antwoord op de veelgestelde vragen door particulieren vind je op deze pagina.
  • Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk!